Een feestje, een speciale gelegenheid of jubileum?

Huur dan een jukebox van Piet Huisman om uw feest een bijzonder tintje te geven. Maak uw feest compleet! Bij de Jukebox specialist Piet Huisman is het mogelijk om een jukebox te huren voor uw speciale dag zodat u kunt genieten van de warme muziekklanken die uit een jukebox komen. Een echte aanrader en een origineel idee om een feest of partij mee aan te vullen. U zult versteld staan over de gezelligheid die een jukebox met zich meebrengt. Een feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

 

• Indien u bij ons een jukebox huurt dragen wij zorg voor de muziek. U kunt kiezen voor muziek uit de jaren: 60, 70 of een mix van jaren 60, 70 en 80.

 

Obdam hanteert een vaste prijs van 140 euro binnen een straal van 40 km vanuit het Noord-Hollandse plaatsje Obdam. Bevindt u zich buiten deze 40 km zal daar een kleine toeslag voor berekend moeten worden.

De jukebox wordt bij u thuis gebracht en neergezet. De volgende dag wordt deze weer opgehaald. U heeft er geen omkijken naar. Uiteraard kan de jukebox ook voor meerdere dagen worden gehuurd. Bel daarvoor met Jukeboxverhuur Obdam voor een prijsafspraak.

Voor grotere ruimtes dan bijvoorbeeld een huiskamer, kunnen extra geluidsboxen gehuurd worden. Deze boxen kunnen op plaatsen neergezet worden waardoor een mooie verdeling van het geluid tot stand komt. Deze boxen zijn 5 euro per stuk en worden neergezet waar dat wenselijk is. Hierdoor kunnen ook verschillende ruimtes van geluid voorzien worden

 

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan gerust contact op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij adviseren u om tijdig van tevoren te informeren naar de mogelijkheden en beschikbaarheden. Het komt helaas nogal eens voor dat een jukebox al gereserveerd is voor een desgewenste dag.

 

Piet Huisman
Telefoon: 0226-451745

 

kosten